Друштво

Кућа за Славишу
Малића под кровом

Захваљујући људима добре воље кућа за Славишу Малића у Доњем Детлаку покривена је и почело је унутрашње уређење, а нови дом за овог мјештанина чија је судбина покренула серију доброчинстава, ускоро би требало да буде спреман за усељење.

Један од мјештана који воде акцију за помоћ Малићу, Младен Тодорић рекао је да су у току радови на електро инсталацијама, послије чега слиједи унутрашње малтерисање.

– Све то не би било могуће без помоћи донатора и вјерујемо да ће наш Славиша ускоро бити у својој кући. Столарија је набављена, мајстори разводе струју, а водоводне инсталације су већ урађене – рекао је Тодорић.

Акцију помоћи Малићу подржали су градоначелник Милорад Симић, јавна предузећа, као и бројни привредници, мајстори и суграђани.

Малић је годинама живио у трошној, неусловној кући која се у јануару урушила, а акцију за помоћ овом Детловчанину покренула је Хуманитарна организација „Мали Анђео“ из Бањалуке. Њој се придружио и Савјет Мјесне заједнице Календеровци.

Related posts

„ЕКИПА“ И „ГОСПОДАРИЦА ЗЛА“ ИДУЋЕ СРИЈЕДЕ

admin

Два прва и два друга
мјеста на регионалној смотри

Derventski List

Опрез због злоупотреба
путем „Вибера“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još