ИЗДВОЈЕНОСпорт

КЉАЈИЋ УМЈЕСТО БЈЕЛОШЕВИЋА

Управни одбор Рукометног клуба „Дервента“ донио је данас одлуку о смјени тренера Милорада Бјелошевића због лоших резултата, а на његово мјесто именован је Небојша Кљајић.

– Оваква одлука донесена је због серије лоших резултата током првенства, а циљ је да се екипа освјежи новим приступом на тренинзима и утакмицама.

Управни одбор Рукометног клуба „Дервента“ захваљује се досадашњем тренеру на сарадњи и коректном односу током обављања дужности тренера сениорске екипе. Бјелошевић је дугогодишњи члан клуба, прво као играч, а потом и као тренер млађих селекција, помоћни тренер и на крају тренер сениорског састава, и као такав увијек ће имати мјесто у клубу – саопштено је из управе клуба.

Управни одбор одлучио се да поштује принцип утврђен на почетку првенства, а то је да стручни рад у клубу буде повјерен тренерима који живе у Дервенти, односно који су поникли у Рукометном клубу „Дервента“.

Небојша Кљајић екипу преузима одмах по именовању, а већ у суботу ће бити на клупи дервентских рукометаша током гостовања у Требињу.

 

Related posts

„Текстилчев“ фудбалски
турнир у недјељу

Derventski List

Нову генерацију средњошколаца чиниће 11 одјељења

admin

СКУПШТИНА ЗАСЈЕДА 2. И 12. ДЕЦЕМБРА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još