Друштво

Лекције из математике чекају основце и средњошколце

Математичке радионице, које у просторијама Народне библиотеке „Бранко Радичевић“ води професорица математике Биљана Видовић Ђукић, поново су доступне дервентским школарцима, а пријаве су могуће до 9. септембра.

– Радионице намијењене ученицима од другог до деветог разреда основне школе одржаваће се једном седмично у просторијама библиотеке. Такође, ове године ће бити одржаване и радионице за ученике трећег и четвртог разреда средње школе и то једном седмично дио као припреме за пријемни испит – рекли су из библиотеке додавши да је за формирање група за средњошколце потребно минимално пет полазника.

Мјесечна чланарина за средњошколце износи 20 марака, као и за основце, док ће основци полазници из исте породице плаћати 15 марака. Пријаве за радионице могуће су у просторијама библиотеке на бројеве телефона 053/332-961 или 066/614-813 или путем друштвених мрежа ове установе.

Related posts

Регресирани дизел одобрен
за још 88 пољопривредника

Derventski List

„Маштовница“ чека нову групу малишана

admin

Центар „Будућност“ обиљежио дан и крсну славу установе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još