Друштво

Летови из Маховљана ка Хургади два пута седмично

Са „Аеродрома РС“ од 1. априла авиони „Ер Каира“ ће два пута седмично летјети ка Хургади у Египту, рекао је вршилац дужности директора Аеродрома РС“ Милан Рачић.

Он очекује интересовање за ове летове ка Египту.

– До сада су људи из Српске путовали у Египту са неких других аеродрома. Због тога очекујемо да ће ти људи сада искористити предност коју имају у Маховљанима. Због свега тога вјерујемо да ће бити велико интересовање за љетовање и одмор у љетовалиште у Египту  – рекао је Рачић.

На аеродрому у Маховљанима од 15. јануара траје обнова писте, те остали послови како би ово јавно предузеће спремно дочекало нову сезону.

– Имали смо и ванредну посјету инспекције која нам је наложила отклањање недостатака ради повећања безбједности одвијања авио саобраћаја. Вјероватно ће све већ бити завршено идуће седмице. Очекујемо повратак авиокомпанија које су летјеле са наших писта можда и прије 1. марта. У контакту смо са њима и обавјестићемо их када завршимо све послове и отворимо „Аеродром“ – навео је Рачић.

http://www.glassrpske.com

Related posts

Бесплатни стручни третмани за дјецу са потешкоћама

admin

Прикупљали смеће
уз пут према Бишњи

Derventski List

Неисправно пет ђачких аутобуса

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još