Друштво

Неисправно пет ђачких аутобуса

Пет аутобуса, који превозе ђаке, од 60 контролисаних било је неисправно, показала је регионална акција Полицијске управе Добој, а која је била усмјерена на контролу техничке исправности ђачких аутобуса и вожњу под утицајем алкохола.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, у периоду од 20. до 24. септембра контролисали су 411 возила, од чега 60 аутобуса, том приликом 58 возила упућено је на ванредни технички преглед, од тога 26 аутобуса, 23 путничка аутомобила и девет теретних возила.

– Техничка неисправност је утврђена код пет аутобуса, два теретна возила и 14 путничких аутомобила. Због техничке неисправности из саобраћаја је искључено 18 возила од тога два аутобуса.  Због техничке неисправности која је уочена непосредно током контроле санкционисано је 109 возача. Ни код једног возача аутобуса није утврђено присуство алкохола у организму – саопштено је из Полицијске управе.

Наведене активности су проведене у оквиру кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“.

Related posts

Најмлађи музичари свираће
и пјеваће у част Дану жена

Derventski List

Сјетва скупља него лани

admin

Детаљи лични печат фрескописца

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još