Друштво

МАЛИШАНИ ИЗ ВРТИЋА „ВУЧКО“ ПРИРЕДБОМ ОБРАДОВАЛИ МАМЕ

Дјеца из Клуба за дјецу “Вучко” данас су, поводом 8.марта, приредили богат програм посвећен мајкама.

Наиме, претходног дана, организована је креативна радионица на којој су дјеца са својим татама, бакама или декама правили осмомартовске честитке за маме.

  • Мајке су имале прилику да уживају у приредби коју су за њих приредили вриједни малишани. Представили су се рецитацијама, пјесмом, глумом и плесом. Поред тога, припремили смо занимљиву анимацију за мајке, гдје су оне, на основу описа њихових особина које су нам дјеца казала, покушавале да погоде о којој од њих се ради. На крају програма, дјечица су мајкама уручила честитке, које су јуче на радионици са татама, бакама и декама припремили за њих – рекла је директорица Клуба за дјецу “Вучко” Биљана Тешић.

Она је додала да су малишани протеклих дана учили о значају 8. марта и односу према мајкама, те да су припреме за програм трајале двије седмице. Данашњу забаву својим наступом употпунио је Бобан Фазонко.

Related posts

Јачати капацитете за борбу
против насиља над женама

Derventski List

„МАЛА ОЛИМПИЈАДА“ СУТРА

admin

Пакети помоћи за 13 породица

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još