Спорт

„Малa олимпијада“ Дервенћанима
донијела 37 медаља

Теквондо турнир „Мала олимпијада“, који је јуче угостио 210 такмичара из 16 клубова у дервентском Спортском центру, био је веома успјешан за домаћине, чланове Теквондо клуба „Дервента“, који су освојили 37 медаља.

Дервентски клуб је, од укупно 70 полазника, имао представнике у категоријама вртићког узраста, млађих кадета, кадета и кик, који су изборили 11 златних, 12 сребрних и 14 бронзаних медаља.

– Златном медаљом свој наступ крунисали су Виктор Радановић, Милан Ковачевић, Гаврило Петковић, Јован Трифуновић, Милена Трифуновић, Анђела Воркапић, Ана Млађеновић, Мак Ибришевић, Огњен Савић, Марија Млађеновић и Матео Радановић, док је сребро засјало у рукама Алексеја Теофиловића, Стефана Ковачевића, Иване Јевтић, Милоша Гојића, Петра Васића, Стефана Радановића, Марије Маравић, Драгице Аничић, Сергеја Кнежевића, Мирослава Марковића, Дуње Ерић и Немање Радановића – казали су из клуба додавши да је бронзу заслужило 14 такмичара из овог клуба.

– Ајна Ибришевић, Теодора Јевтић, Наталија Савковић, Стефан Ђекић, Новица Симић, Милана Марковић, Благоје Аничић, Дора Симић, Ненад Воркапић, Милош Млађеновић, Дрина Станојевић, Лазар Млађеновић, Катја Брдар и Марко Суботић заслужили су бронзане медаље – додали су из клуба.

„Мала олимпијада“ у Дервенти окупила је учеснике из неколико градова и општина Српске и ФБиХ, а подршку овој манифестацији пружила је и Градска управа.

Related posts

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ОСТАЈУ У ПРВОЈ ЛИГИ РС

admin

КАРАТИСТИ КУЋИ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА И ПЕХАР

admin

ПОРАЗ ОСИЊАНА И ТРИЈУМФ ЛУЖАНЧАНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još