Спорт

„Малa олимпијада“ Дервенћанима
донијела 37 медаља

Теквондо турнир „Мала олимпијада“, који је јуче угостио 210 такмичара из 16 клубова у дервентском Спортском центру, био је веома успјешан за домаћине, чланове Теквондо клуба „Дервента“, који су освојили 37 медаља.

Дервентски клуб је, од укупно 70 полазника, имао представнике у категоријама вртићког узраста, млађих кадета, кадета и кик, који су изборили 11 златних, 12 сребрних и 14 бронзаних медаља.

– Златном медаљом свој наступ крунисали су Виктор Радановић, Милан Ковачевић, Гаврило Петковић, Јован Трифуновић, Милена Трифуновић, Анђела Воркапић, Ана Млађеновић, Мак Ибришевић, Огњен Савић, Марија Млађеновић и Матео Радановић, док је сребро засјало у рукама Алексеја Теофиловића, Стефана Ковачевића, Иване Јевтић, Милоша Гојића, Петра Васића, Стефана Радановића, Марије Маравић, Драгице Аничић, Сергеја Кнежевића, Мирослава Марковића, Дуње Ерић и Немање Радановића – казали су из клуба додавши да је бронзу заслужило 14 такмичара из овог клуба.

– Ајна Ибришевић, Теодора Јевтић, Наталија Савковић, Стефан Ђекић, Новица Симић, Милана Марковић, Благоје Аничић, Дора Симић, Ненад Воркапић, Милош Млађеновић, Дрина Станојевић, Лазар Млађеновић, Катја Брдар и Марко Суботић заслужили су бронзане медаље – додали су из клуба.

„Мала олимпијада“ у Дервенти окупила је учеснике из неколико градова и општина Српске и ФБиХ, а подршку овој манифестацији пружила је и Градска управа.

Related posts

Врховац се окитио
са четири медаље

Derventski List

Члановима „Киме“ двије медаље

admin

Теквондоистима пет медаља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još