Друштво

Матурском забавом крунисали
школовање у „Будућности“

Матурском забавом у добром расположењу вечерас се од школских клупа опростило шест матураната Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“.

Матуранту основне школе Славену Игњићу, те Јовани Тојић, Сањи Кршић, Божани Валентировић које су завршиле занимање трећег степена модни кројач и Владимиру Симићу и Драгани Тодоровић, свршеним физиотерапеутским техничарима, у присуству родитеља, бројних пријатеља, наставника и ученика школе уручене су дипломе.

Директор ове установе Владан Поповић пожелио је срећу свим матурантима.

-И наши овогодишњи матуранти, као и наши други ученици, били су добри, а једино што нам је преостало је да им пожелимо срећу у даљем животу – казао је Поповић додавши да су ученици који су се вечерас опростили од школских клупа из разних градова и општина Републике Српске.

-Неки од њих се враћају у родна мјеста, а двоје ученика који су завршили четворогодишњу средњу школу за занимање физиотерапеутски техничар покушаће, како је донекле и континуитет из наше школе, да наставе школовање – додао је Поповић.
Упису на факултет психологије у Бањалуци нада се Драгана Тодоровић из Добоја.

Најзанимљивији предмети су ми током средње школе били биологија, психологија и основи предузетништва, а у слободно вријеме волим да пишем поезију и прозу – казала је Тодоровићева.
Диплому модног кројача из ове установе понијела је Јована Тојић из Зворника.

-Као и цијели живот, тако ми је и средњу школу обиљежило пјевање. Пјесма је мој живот – казала је Тојићева.

Related posts

Град даривао 58 новорођених беба са по 500 КМ

admin

Емоцијама испуњен
сусрет некадашњих ђака

Derventski List

Оружје и експлозивна средства нису играчке

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još