Спорт

Медаљама се окитило
13 чланова „Киме“

Међу 200 такмичара узраста од седам до 14 година, које је протекле недјеље окупило Регионално карате првенство у Модричи, своје умјеће показало је и 14 чланова Карате клуба „Кима“ побравши златне, сребрне и бронзане медаље.

Дервенћани су наступили у дисциплини борбе и кате, а златне медаље са овог првенства кући су донијели Божидар Балабан, Алексеј Врачевић, Стефан Јовичић и Дамјан Секулић у борбама, док је наступ у катама златом крунисао Вук Пећић.

Сребрну медаљу у борбама освојила је Жана Прерадовић, док је сребро засјало и у рукама Селине Лугоњић за наступ у катама.

– Трећа мјеста и бронзане медаље у борбама изборили су Теодора Милановић, Селина Лугоњић, Ален Пелеш, Давид Ерић и Вук Пећић, а Стефан Јовичић је заслужио бронзу у катама – казали су из овог клуба додавши да су на регионалном првенству наступили и Јован Томинчић, Ања Адамовић, Кристијан Вујић и Ивана Топић који овог пута нису успјели да изборе медаље.

Related posts

Празник футсала од 11. до 29. децембра

admin

Ружојчић одступио
са чела „Текстилца“

Derventski List

СПАС ЗА „ТЕКСТИЛАЦ“ СТИГАО У СУДИЈСКОЈ НАДОКНАДИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još