Спорт

Миладиновић и Топић
уписали нове рекорде

Чланови Атлетског клуба „Дервента“ Растко Миладиновић и Борко Топић имали су запажене наступе у Купу БиХ за цицибане и цицибанке који је одржан протеклог викенда у Тузли.

Миладиновић и Топић наступили су у по двије дисциплине и то Миладиновић у бацању вортекса у којој је однио побједу и поставио нови лични рекорд, те у трци на 200 метара у којој је наступио раме уз раме са Топићем, гдје су обојица поставили нове личне рекорде. Топић је постигао и нови лични рекорд у скоку у даљ од 3,89 метара, а овај резултат му је донио друго мјесто.

– Одличне резултате остварили су и Тамара Ћорић, Алекса Марковић, Дуња Марковић, Нађа Новић, Аника Ристић, Тамара Миличић, Миа Ковачевић и Вук Рашић којима је ово био први наступ на такмичењу на стази – казали су из клуба додавши да младим атлетичарима за викенд предстоји наступ на Првенству Републике Српске за јуниоре и млађе пионире у Сокоцу.

Related posts

Симо Зорић стао раме уз раме
са врхунским кик – боксерима

Derventski List

Стојковићева поставила лични рекорд

admin

Реванш за останак у трци за Прву лигу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još