Спорт

Симо Зорић стао раме уз раме
са врхунским кик – боксерима

Овогодишња борилачка ревија „Hektor fight night“, коју је организовао „Хектор тим“ из Лакташа, оправдала је очекивања пред препуном двораном „Борик“, а протеклог петка у оквиру овог спортског спектакла прилику да наступи у рингу професионалаца имао је и дервентски кик – боксер Симо Зорић.

Он је наступио у дисциплини К1 у категорији до 83 килограма, а меч је имао три рунде по три минуте, а послије деветоминутне борбе, Дервенћанин је забиљежио пораз од Данијела Стоила из кик – бокс клуба „Синђелић“ из Београда.

– Ово је једна од најреспектабилнијих манифестација када је ријеч о професионалном кик – боксу у регији, а и у Европи, и заиста је привилегија наступити пред препуним „Бориком“. У све три рунде виђен је рат у рингу, био је то један високо интензивни меч, без трунке калкулације и штедње бораца са обје стране. Зорић је из ринга изашао уздигнуте главе, а одлуком судија изгубио је меч – казао је тренер Клуба борилачких вјештина „Дервента“ Никола Ђурић изразивши посебну захвалост навијачима којих је стотињак стигло из Дервенте да бодри Зорића.

„Hektor fight night“, који је публика осим у бањалучкој спортској дворани могла да прати и у преносу уживо на програму „Arenа Fight“, одржана је уз подршку предсједника Републике Српске и града Бањалука.

Related posts

ЋУЛУМ: ЧЕКА НАС ОЗБИЉАН ПОСАО

admin

У наставак првенства
без легионара

Derventski List

Доминација над Српчанима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još