Спорт

Милошевићу трећа
узастопна титула првака БиХ

Боксери млађих категорија из 31 клуба из цијеле БиХ одмјерили су снаге протеклог викенда на првенству БиХ у Бихаћу, а члан Боксерског клуба „Дервента“ Сергеј Милошевић у категорији до 52 килограма проглашен је прваком БиХ, трећу годину заредом.

На првенству БиХ за школарце, јуниоре и млађе сениоре у организацији Боксинг тима „Фаворит БХ“ из Бихаћа, Милошевић је подигао и пехар за најборбенијег такмичара првенства.

– Наш школарац Сергеј Милошевић већ трећу годину заредом носи титулу првака БиХ. Овим успјехом обезбиједио је учешће у репрезентацији БиХ за првенство Европе за школарце, а које ће се одржати у италијанском граду Асиси у јулу 2024. године – казали су из клуба оцијенивши да је ово првенство до сада било најмасовније и најбоље организовано.

Сљедеће такмичење за чланове дервентског клуба је првенство БиХ за сениоре које се одржава у Бањалуци од 8. до 10. марта.

Related posts

Зимска пауза у
горњем дијелу табеле

Derventski List

Радује ме што могу да
будем инспирација другима

Derventski List

Желим да своје богато искуство пренесем на млађе фудбалере

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još