Спорт

Милошевићу трећа
узастопна титула првака БиХ

Боксери млађих категорија из 31 клуба из цијеле БиХ одмјерили су снаге протеклог викенда на првенству БиХ у Бихаћу, а члан Боксерског клуба „Дервента“ Сергеј Милошевић у категорији до 52 килограма проглашен је прваком БиХ, трећу годину заредом.

На првенству БиХ за школарце, јуниоре и млађе сениоре у организацији Боксинг тима „Фаворит БХ“ из Бихаћа, Милошевић је подигао и пехар за најборбенијег такмичара првенства.

– Наш школарац Сергеј Милошевић већ трећу годину заредом носи титулу првака БиХ. Овим успјехом обезбиједио је учешће у репрезентацији БиХ за првенство Европе за школарце, а које ће се одржати у италијанском граду Асиси у јулу 2024. године – казали су из клуба оцијенивши да је ово првенство до сада било најмасовније и најбоље организовано.

Сљедеће такмичење за чланове дервентског клуба је првенство БиХ за сениоре које се одржава у Бањалуци од 8. до 10. марта.

Related posts

Тренери и судије Теквондо клуба на семинарима у Сарајеву

admin

СПАС ЗА „ТЕКСТИЛАЦ“ СТИГАО У СУДИЈСКОЈ НАДОКНАДИ

admin

Прегршт медаља из Мостара

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još