Спорт

Милојевићевој сребро на
Малим олимпијским играма

Најбоља атлетичарка Атлетског клуба „Дервента“ Теодора Милојевић била је успјешна у финалу Малих олимпијских игара за основне и средње школе које је одржано у Бањалуци.
Теодора је у трци девојчица на 100 м у полуфиналу заузела друго мjесто са временом 13 секунди и двије стотинке, да би у финалној трци на 100 м такође заузела друго мјесто и освојила сребрну медаљу са временом од 13 секунди и 37 стотинки.
Поред финала Малих олимпијских игара у Бањалуци је одржан и Атлетски митинг „Меморијал Тијана Глигић“ гдје су учешће узела тројица младих атлетичара Борко Топић, Огњен Јевтић и Растко Миладиновић, који су у трци цицибана на 100 м заузели четврто, пето и шесто мјесто са истрчаним својим личним рекордима.
Сљедеће такмичење за атлетичаре Атлетског клуба “Дервента“ је 11. маја када је на програму Међународна улична трка у Приједору, где учешће узме неколико хиљада атлетичара из десетак земаља Европе и региона.

Related posts

„НЕКТАР ФУТСАЛ 2018“ НАПУНИО ДВОРАНУ

admin

Зорић најбољи јуниор на Балкану

admin

Врховцу три златне
медаље из Загреба

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još