ИЗДВОЈЕНОСпорт

Мирон и Бањчева најбољи спортисти

Пребројавањем гласачких листића читалаца Дервентског листа, утврђивањем остварених такмичарских резултата и сумирањем резултата гласања чланова жирија, окончана је акција избора најбољих спортиста града Дервента за 2021. годину.
Најласкавија признања, одлазе у руке најпознатијег дервентског мотоциклисте Мирослава Милојевића Мирона у мушкој и чланице Теквондо клуба Стефани Бањац у женској конкуренцији.
Признање за најбољи спортски колектив добиће апсолутни дервентски спортски хит ове јесени, кадетска екипа Текстилца, које у јесењем дијелу првенства Омладинске лиге БиХ не зна за пораз. Можда је од остварених резултата важнији позитиван амбијент који је створен око ове екипе.
За најперспективнијег спортисту проглашена је руконеташица Анастасија Павловић, која је имала исти број бодова као и одбојкашица Маја Вујичић, али је Павловићеву боље рангирао жири.

Related posts

РАЗБИЛИ ПРОЗОР НА КАФИЋУ И ПОКУПИЛИ НОВАЦ ИЗ АПАРАТА

admin

КРОЗ СТАРЕ СТВАРИ ОСЛУШКУЈЕ ДАМАР ПРОШЛИХ ВРЕМЕНА

admin

НАЈБОЉИ ЂАЦИ БУДУЋНОСТ ДЕРВЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još