Спорт

Мноштво медаља и пехар
за дервентске каратисте

Чланови Карате клуба „Дервента“, њих 20, показали су изузетне вјештине протекле недјеље на Међународном такмичењу у каратеу „Србац 2024“ представљајући се у четири дисциплине, кате појединачно и екипно, те борбе појединачно и екипно, а у укупном поретку заслужили су пехар за друго мјесто.

Осим тога,, на такмичењу су титуле најбољих у својим категоријама понијели Маја Бабић и Ђорђе Петковић, који су освојили златне медаље у катама појединачно и екипно. Такође, у катама појединачно своје вјештине су златом крунисали Анђела Ђукић, Маријо Вајић, Данило Сурла, Наталија Тешић, Владимир Михајловић, Јана Васић и Славен Ђеорђић, док је у истој дисциплини сребро засјало у рукама Стефана Љешића, Владимира Васића, Тамаре Новић, Михајла Ковачевића, Славена Топаловића и Немање Ђукића. Бронзу у катама освојили су и Дајана Видић, Никола Маркуљевић, Кристина Живковић, Марко Бабић и Тијана Шарић. У екипним катама злато су освојила два тима и то тим 1 у саставу Ђорђе Петковић, Стефан Љешић и Данило Сурла, те тим 2 Маријо Вајић, Марко Бабић и Маја Бабић, док су се сребром окитили чланови тима 3 Маја Бабић, Дајана Видић и Никола Маркуљевић.

Дервентски каратисти побрали су медаље и у појединачним борбама, а златну медаљу осовјили су Владимир Михајловић, Тијана Шарић и Славен Топаловић, док су сребро кући донијели Јана Васић и Славен Ђеорђић, док је наступ тима 1 у саставу Јана Васић, Тијана Шарић и Тамара Новић, у дисциплини борбе екипно такође крунисан златом.

Организатор такмичења које је окупило 120 такмичара из седам клубова из Републике Српске, Србије, ФБиХ и Русије, био је Карате клуб „Србац“.

Related posts

Војници доминирали у Радничким играма

admin

Кнежевић комплетирао играчки кадар

admin

Мечеве под обручем играће око 40 екипа

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još