Друштво

МОДЕРНИ ТРЕТМАНИ БРИШУ БОРЕ

Хијалуронски филери и мезотерапија, који у свијету слове за неке од најпопуларнијих anti age третмана, доступни су и у клиници „Естетика дент“ гдје поред стручних савјета можете добити и третмане подмлађивања.

„Естетика дент“, поред обимног спектра стоматолошких услуга, пацијентима нуди и третмане подмлађивања које изводи др Бојана Коричић.

– Различите промјене на кожи, које са собом доноси старење, попут губитка масног ткива, смањења еластичности, појаве бора и хиперпигментације, као и губитак потпоре коже, захтијевају адекватан третман.  Дио промјена је резултат смањења дјеловања фибробласта и осталих фактора унутар нашег организма, а дио настаје под дејством спољашњих фактора као што су слободни радикали, УВ зрачење и слично. Управо су с циљем утицаја на ове промјене креирани третмани по мјери сваког – наводе из „Естетике“.

Смањење концентрације хијалуронске киселине, која је одговорна за волумен и облик коже, такође је посљедица старења.

– Губитак хијалуронске киселина у организму се манифестује губитком хидратације коже, појавом бора и губитком волумена и опуштеношћу коже, поготово у предјелу очију и образа. Из тог разлога, креирани су хијалуронски третмани, чиме се хијалуронска киселина у виду дермалних филера апликује у поткожна ткива на различитим дубинама и различитим техникама, што зависи од циља који желимо постићи – објашњавају из „Естетике“ додајући да у овој клиници нуде услугу увећања усана и јагодица, као и попуњавање назолабијалних бора, марионета, глабела и бора око очију.

– Хијалуронским филерима враћамо волумен лицу, попуњавамо и ублазавамо средње и дубоке боре, стимулишемо стварање колагена, те кожи враћамо хидратацију. Крајни циљ је свјеж, природан и подмлађен изглед – наводе из ове клинике.

Осим хијалуронских третмана, у „Естетика денту“ имате и могућност мезотерапије којом се активне супстанце,  као што су различити витамини, минерали, коензими, аминокиселине, хијалуронске киселине, антиоксиданси и фактори раста, ињектирају у средњи слој коже (мезодерм).

– Мезотерапијом постижемо уједначен тен, хидратацију и рејувенацију коже, повећање еластичности, тонуса, тургора коже, уклањање плитких бора и мимичних линија. ублажавање подочњака, терапија акни, спречавање дјеловања слободних радикала на кожу, превенција опуштања коже лица и врата, стимулација раста косе – истичу из „Естетике“.

Мезотерапијски коктел се бира у складу са потребама коже, препоручују се три третмана.

– Послије тога слиједи одржавање и то код особа од 25 до 35 година, једном у три мјесеца, у доби од 35 до 45 година, једном у два мјесеца, а за особе од више од 45 године, једном мјесечно – наглашавају у „Естетика денту“.

Информације и наруџбе за неки од третмана можете добити на бројеве телефона 053/310-490 и 066/421-576.

Биографија

Др Бојана Коричић Стоматолошки факултет завршила је у Бањалуци у новембру 2016. године, а послије усавршавања у Добоју од јуна је дио тима „Естетика дента“ у Дервенти. Сертификате и искуство за употребу хијалуронских филера, мезотерапије и липолизе стекла на утицајној клиници Medica Aethetica у Београду и Сарајеву.

(Закупљен простор)

Related posts

Цвијећа и поклона на претек, прославе отказане

admin

ПОЧЕЛО ИЗДАВАЊЕ ЉЕКАРСКИХ УВЈЕРЕЊА

admin

Припрему за школу имаће око 80 дјеце

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još