Спорт

Наде клуба у
најбољем издању

Рукометни клуб „Дервента“ у недјељу је био домаћин турнира Омладинске рукометне лиге у којој су, осим домаћина, заиграли и омладинци из Бијељине, Козарске Дубице и Челинца.

  • Утисци су врло позитивни. Ови млади момци су показали да ће се уз рад и усавршавање на њих моћи рачунати као на озбиљне првотимце, и то врло скоро – рекао је предсјеник Управног одбора клуба Славен Шмуља.

Млади дервентски рукометаши побиједили су вршњаке „Борца“ из Бањалуке резултатом 18:11, а изгубили од Дубице 15:14, која је једна од бољих екипа у БиХ у тој генерацији.

Први тим

Први тим наставља припреме за наставак сезона, а нова провјера била је јуче у Бијељини у оквиру Купа РепубликеСрпске.

  • Ова утакмица нам је уједно и припремна, шансу су добили сви играчи на које се може рачунати за предстојеће првенствене утакмице – казали су у клубу.

Такмичење у Првој рукометној лиги РС наставља се 9/10. марта. „Дервента“ је у првом колу слободна, а прву утакмицу у прољећном дијелу играће у Прњавору током викенда 16/17. марта.

Related posts

Тријумф возача „Мирон
мото“ на стази у Чачку

Derventski List

Мото – крос трка и тренинг за викенд

admin

Сребро и бронза за
младе кик – боксере

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još