Спорт

Наде клуба у
најбољем издању

Рукометни клуб „Дервента“ у недјељу је био домаћин турнира Омладинске рукометне лиге у којој су, осим домаћина, заиграли и омладинци из Бијељине, Козарске Дубице и Челинца.

  • Утисци су врло позитивни. Ови млади момци су показали да ће се уз рад и усавршавање на њих моћи рачунати као на озбиљне првотимце, и то врло скоро – рекао је предсјеник Управног одбора клуба Славен Шмуља.

Млади дервентски рукометаши побиједили су вршњаке „Борца“ из Бањалуке резултатом 18:11, а изгубили од Дубице 15:14, која је једна од бољих екипа у БиХ у тој генерацији.

Први тим

Први тим наставља припреме за наставак сезона, а нова провјера била је јуче у Бијељини у оквиру Купа РепубликеСрпске.

  • Ова утакмица нам је уједно и припремна, шансу су добили сви играчи на које се може рачунати за предстојеће првенствене утакмице – казали су у клубу.

Такмичење у Првој рукометној лиги РС наставља се 9/10. марта. „Дервента“ је у првом колу слободна, а прву утакмицу у прољећном дијелу играће у Прњавору током викенда 16/17. марта.

Related posts

Мото – крос првенство БиХ
стартује из Дервенте

Derventski List

АТЛЕТИКА ПРИВЛАЧИ СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ

admin

Два одличја из Високог

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još