Друштво

Неколико насеља без струје данас, сутра и у понедјељак

Како су из Електродистрибуције најавили, због радова на мрежи у неколико дервентских насеља и улица доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије данас, сутра и 2. августа (понедјељак).

– Због планираних радова на далеководу Дервента 2 данас, у периоду од девет до 12 часова без струје ће бити потрошачи у Бишњи, Осојцима, Поточанима, Џелињаку, Горњим Кукавицама те Беговачи – стоји у најави гдје се још додаје да су радови планирани и за сутра.

– У петак у периоду од осам до 17 часова прекид у испоруци електричне енергије биће у улици Триве Вујића, Јеврејској, улици Симе Шолаје, 53. дивизије, као и дио Омладинске и улице Војводе Мишића те дио улице Цара Лазара.

У саопштењу се још додаје да су планирани радови и за 2. август (понедјељак) када ће без струје бити потрошачи на Сајмишту, улица Српске војске од осам до десет часова те  у улици Светог Саве, дијелу улице Српске војске и дијелу улице Иве Андрића у периоду од 10.30 до 12.30 часова.

Радови у периоду од 13 до 15 часова најављени су у дијелу улице Милована Бјелошевића Белог, Његошевој и у улици Дерветнских ослободилаца.

Related posts

Полицијска станица отворила врата за најмлађе госте

admin

„Трол“ отвара врата за предшколце

admin

За Михајла прикупљено око 8.500 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još