Друштво

Неколико насеља без струје данас, сутра и у понедјељак

Како су из Електродистрибуције најавили, због радова на мрежи у неколико дервентских насеља и улица доћи ће до прекида у испоруци електричне енергије данас, сутра и 2. августа (понедјељак).

– Због планираних радова на далеководу Дервента 2 данас, у периоду од девет до 12 часова без струје ће бити потрошачи у Бишњи, Осојцима, Поточанима, Џелињаку, Горњим Кукавицама те Беговачи – стоји у најави гдје се још додаје да су радови планирани и за сутра.

– У петак у периоду од осам до 17 часова прекид у испоруци електричне енергије биће у улици Триве Вујића, Јеврејској, улици Симе Шолаје, 53. дивизије, као и дио Омладинске и улице Војводе Мишића те дио улице Цара Лазара.

У саопштењу се још додаје да су планирани радови и за 2. август (понедјељак) када ће без струје бити потрошачи на Сајмишту, улица Српске војске од осам до десет часова те  у улици Светог Саве, дијелу улице Српске војске и дијелу улице Иве Андрића у периоду од 10.30 до 12.30 часова.

Радови у периоду од 13 до 15 часова најављени су у дијелу улице Милована Бјелошевића Белог, Његошевој и у улици Дерветнских ослободилаца.

Related posts

ПОЛИЦАЈЦИ УЧИЛИ „ТРОЛОВЦЕ“ О САОБРАЋАЈУ

admin

Љешник квалитетним родом
враћа уложени труд

Derventski List

Вриједности Светосавља непролазна водиља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još