Друштво

Ненад Симић наставља да води „Вихор“

Чланови Српског књижевног клуба „Вихор“ на данашњој изборној сједници Скупштине клуба подржали су извјештај о раду за претходне четири године, финансијски извјештај, као и план активности за наредни период, а повјерење за руковођење „Вихором“ поново је указано досадашњем предсједнику Ненаду Симићу.

На данашњем засједању изабрани су и чланови Управног одбора у саставу Милорад Ђурђевић, Биљана Добриловић и Неда Ђукић Боројевић, а Јасмина Радановић, Слободан Лејић и Марица Пећић су именовани за чланове Надзорног одбора.

Симић се послије реизбора захвалиона указаном повјерењу.

– Прије свега желим да се захвалим члановима клуба на указаном повјерењу, као и Градској управи Дервента на челу са градоначелником, као и другима који су подржали рад нашег клуба у протекле четири године. На сједници смо усагласили провођење активности које су већ традиционалне, а то су манифестације Пјеснички сусрети „Прљача“, као и промоције књига – рекао је Симић.

Сједници Скупштине клуба присуствовали су и предсједник Скупштине града Бојан Радановић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић.

 

Related posts

ИСПИТ ПОЛОЖИЛО 13 ПТИЧАРА

admin

ПРОФЕСОРИ СЕ У ДЕРВЕНТИ ОБУЧАВАЈУ ЗА ЦНЦ МАШИНЕ

admin

СРЕДЊОШКОЛЦИ СВИРАЛИ И ПРИЧАЛИ БАЈКЕ У „ТРОЛУ“ И „СУНЦУ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još