Друштво

Ненад Симић наставља да води „Вихор“

Чланови Српског књижевног клуба „Вихор“ на данашњој изборној сједници Скупштине клуба подржали су извјештај о раду за претходне четири године, финансијски извјештај, као и план активности за наредни период, а повјерење за руковођење „Вихором“ поново је указано досадашњем предсједнику Ненаду Симићу.

На данашњем засједању изабрани су и чланови Управног одбора у саставу Милорад Ђурђевић, Биљана Добриловић и Неда Ђукић Боројевић, а Јасмина Радановић, Слободан Лејић и Марица Пећић су именовани за чланове Надзорног одбора.

Симић се послије реизбора захвалиона указаном повјерењу.

– Прије свега желим да се захвалим члановима клуба на указаном повјерењу, као и Градској управи Дервента на челу са градоначелником, као и другима који су подржали рад нашег клуба у протекле четири године. На сједници смо усагласили провођење активности које су већ традиционалне, а то су манифестације Пјеснички сусрети „Прљача“, као и промоције књига – рекао је Симић.

Сједници Скупштине клуба присуствовали су и предсједник Скупштине града Бојан Радановић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић.

 

Related posts

Бесплатни прегледи и дружење са члановима „Сунца“

admin

Најдуже се памти спасавање дјечијег живота

admin

ОД ДАНАС ДО НЕДЈЕЉЕ ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ВОЗАЧА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još