Спорт

Нове рукометне лекције упијало
14 омладинаца из Дервенте

Омладинци Рукометног клуба „Дервента“, њих 14, били су дио Рукометног кампа „Јахорина 2023“ који је ове године окупио око 180 дјечака и дјевојчица.

Дервентске рукометне наде предводио је координатор омладинског погона Војо Црљић, који је похвалио организацију истичући да је камп ове године био организованији и квалитетнији него раније.

Младе рукометаше тренирала су еминентна рукометна имена из БиХ, Србије и Хрватске, а нове рукометне лекције учесници су стицали на Палама у дворани „Пеки“ два пута дневно, а нису изостала ни дружења.

Сви учесници кампа добили су дипломе, а појединци су заслужили и посебна признања, и то Милош Давидовић и Стефан Мандић из дервентског клуба.

– Тренинзи су били одлични и имали смо прилику да учимо од најбољих тренера. Ооред напорних тренинга имали смо времена и да стекнемо нова пријатељства – рекао је Давидовић.

Организатор кампа био је Рукометни клуб „Бијељина“.

Related posts

„Борац“ стартовао одлично

admin

Одбојкашице на крилима тимског духа стреме ка врху

admin

Екипа „Клуб Монте Карло“
друга на турниру у Бањалуци

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još