Спорт

Нове рукометне лекције упијало
14 омладинаца из Дервенте

Омладинци Рукометног клуба „Дервента“, њих 14, били су дио Рукометног кампа „Јахорина 2023“ који је ове године окупио око 180 дјечака и дјевојчица.

Дервентске рукометне наде предводио је координатор омладинског погона Војо Црљић, који је похвалио организацију истичући да је камп ове године био организованији и квалитетнији него раније.

Младе рукометаше тренирала су еминентна рукометна имена из БиХ, Србије и Хрватске, а нове рукометне лекције учесници су стицали на Палама у дворани „Пеки“ два пута дневно, а нису изостала ни дружења.

Сви учесници кампа добили су дипломе, а појединци су заслужили и посебна признања, и то Милош Давидовић и Стефан Мандић из дервентског клуба.

– Тренинзи су били одлични и имали смо прилику да учимо од најбољих тренера. Ооред напорних тренинга имали смо времена и да стекнемо нова пријатељства – рекао је Давидовић.

Организатор кампа био је Рукометни клуб „Бијељина“.

Related posts

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ИПАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ БиХ

admin

Ковачевићу бронза
међу кадетима

Derventski List

ЋУЛУМ: ЧЕКА НАС ОЗБИЉАН ПОСАО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još