EкономијаИЗДВОЈЕНО

НОВИ КАПАЦИТЕТИ КРУНА НА 25 ГОДИНА РАДА „ФРУКТА ТРЕЈДА“

Kомпанија „Фрукта трејд“ отворила је вечерас нову управну зграду и логистички центар у индустријској зони, који су круна на 25 година пословања ове дервентске фирме, а уз проширење капацитета најављена су и додатна запошљавања.

Свечаном отворењу присуствовао је велики број званица, међу којима начелник општине Милорад Симић са сарадницима, народни посланик Игор Жунић, начелници неколико општина, те бројни пословни партнери и сарадници компаније.

Први човјек „Фрукта трејда“ Душан Рељић рекао је да је данашњи дан веома значајан за компанију која обиљежава и 25 година пословања.

  • Отворили смо логистички центар са око 10.000 квадратних метара складишног простора и нову управну зграду од око 1.800 квадрата желећи да будемо снабдјевенији у нашим маркетима, да пружимо што бољу услугу и обезбиједимо боље услове рада нашим запосленима. Овдје ће бити запослено нових педесетак радника, а надамо се да ћемо и даље ширити послове. Ово није само моја заслуга, него и екипе која заједничким радом доприноси да фирма буде оно што јесте – рекао је Рељић подсјећајући да „Фрукта трејд“ запошљава више од 1.200 радника, те послује у укупно 41 објекту од Зворника до Цазина.

С обзиром да се ради о компанији која је током свих 25 година постојања била један од замајаца дервентске привреде начелник општине Милорад Симић изразио посебно задовољство ширењем капацитета „Фрукте“.

  • Ово је велика радост и у дервентском привредном колориту засигурно је једна љепота која ће поправити разгледницу Дервенте. Подсјетићу да је прошле године извоз Дервенте износио 344,5 милиона КМ, а „Фрукта трејд“ у томе заузима значајно мјесто. Хоћу да вјерујем да ће сљедеће године у ово доба резултат бити далеко већи и да ће ова фирма дати још већи допринос – рекао је Симић.
  • Прослава јубилеја компаније настављена је дружењем у мотелу „Двор“, а госте је забављао Маринко Роквиц.

Related posts

МАРЧЕЛО: НЕКУЛТУРА СЕ ШИРИ КАО КОРОВ

admin

МАЛОЉЕТНИ КРАДЉИВАЦ АУТОМОБИЛА УДАРИО ПОЛИЦАЈЦА

admin

Бадње вече у Дервенти (фото)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još