Спорт

Одбојкашице сигурним кораком
иду ка лидерској позицији

У утакмици трећег кола Друге лиге Републике Српске одбојкашице „Дервенте“ савладале су јуче екипу „Козаре“ резултатом 3:1 задржавши се тиме у борби за прву позицију и пласман у Прву лигу.
Први сет Дервенћанке су почеле мало у грчу, па су домаће одбојкашице повеле 13:8, и то им је била најубједљивије вођство у утакмици. Након тога разиграо се цијели тим, па је на другом „тајм-ауту“ домаћина предност „Дервенте“ била 19:14. До краја је сет рутински приведен крају 25:18.

-Други сет је освојен много лакше и мало убједљивије, од првог поена предност је константно расла, за коначних 25:16. У трећем сету десио се мали пад у игри, а домаћин је почео боље да сервира, играло се поен за поен, имале су наше дјевојке и „меч – лопту“, али је сет ипак припао домаћину 26:24. Као да је овај сет пробудио наше дјевојке, па су схватиле да треба уложити додатни напор за побједу, четврти сет је био пресликан као други. Ни у једном тренутку није се постављало питање ко ће га освојити – казали су из клуба.
Са максималних шест поена из двије утакмице, „Дервента“ идућег викенда дочекује тренутног лидера екипу „Приједора“.

Related posts

СРЂАН ТЕОФИЛОВИЋ ПРВАК БиХ У ОЛИМПИЈСКОМ БОКСУ

admin

Радановићу друго мјесто на
шаховској смотри у Бањалуци

Derventski List

Пливање ће усавршавати 120 малишана

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još