Спорт

Одбојкашице сигурним кораком
иду ка лидерској позицији

У утакмици трећег кола Друге лиге Републике Српске одбојкашице „Дервенте“ савладале су јуче екипу „Козаре“ резултатом 3:1 задржавши се тиме у борби за прву позицију и пласман у Прву лигу.
Први сет Дервенћанке су почеле мало у грчу, па су домаће одбојкашице повеле 13:8, и то им је била најубједљивије вођство у утакмици. Након тога разиграо се цијели тим, па је на другом „тајм-ауту“ домаћина предност „Дервенте“ била 19:14. До краја је сет рутински приведен крају 25:18.

-Други сет је освојен много лакше и мало убједљивије, од првог поена предност је константно расла, за коначних 25:16. У трећем сету десио се мали пад у игри, а домаћин је почео боље да сервира, играло се поен за поен, имале су наше дјевојке и „меч – лопту“, али је сет ипак припао домаћину 26:24. Као да је овај сет пробудио наше дјевојке, па су схватиле да треба уложити додатни напор за побједу, четврти сет је био пресликан као други. Ни у једном тренутку није се постављало питање ко ће га освојити – казали су из клуба.
Са максималних шест поена из двије утакмице, „Дервента“ идућег викенда дочекује тренутног лидера екипу „Приједора“.

Related posts

Атлетичари побрали медаље на два такмичења

admin

Наградама крунисана
одлична сезона

Derventski List

ПРЦИЋ МЛАДИМ ФУДБАЛЕРИМА ПОКЛОНИО СЕДАМ ПАРИ КОПАЧКИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još