Спорт

Осам голова у мрежи „Невесиња“

КМФ Дервента – КМФ Невесиње 8:1 (1:1)

Спортски центар Дервента. Судије: Илић, Раилић, Вукојевић.

КМФ Дервента: Благојевић, Пиваш, Радоја, Марић, Дуспара, Ђаковић, Ђекић, Симић, Кулага, Ђуричић, Кујунџић, Лејић, Плиснић.

Клуб малог фудбала „Дервента“ у 7. колу Прве футсал лиге Републике Српске савладао је „Невесиње“ резултатом 8:1.

Дервенћани су добро ушли у сусрет против сјајних Невесињаца, а већ у петој минути стижу до водства преко Душана Марића. Само два минута касније гости долазе до изједначења преко Дејана Ковачевића, што је био и резултат након првих 20. минута.

Домаћи одлично отварају и друго полувријеме и након минут игре Марић постиже свој други погодак на утакмици за 2:1. Наставља „Дервента“ у свом ритму и након другог гола, а трећи постижу у 23. минути. Сјајно је потегао Златко Дуспара и постигао свој четврти овосезонски погодак. У 29. минути на 4:1 повећава Синиша Симић. До петог гола домаћи стижу након што је контру истрчао Синиша Ђаковић у 33. минути. „Невесиње након овог гола креће са голманом у пољу што користе у 35. минути Ђуричић и Радоја и повећавају предност на великих 7:1. Дервенћани до осмог гола стижу у 37. минути, а свој други на сусрету постиже Радоја за коначних 8:1.

Овом побједом „Дервента“ зимује на другом мјесту, док је јесењи шампион „Добој“ са два бода више, који је једини пораз имао у Дервенти.

(SportDC)

Related posts

Десетковани тим опет поражен

admin

Шахисти ОШ „Никола Тесла“
иду на регионално такмичење

Derventski List

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ВЕЧЕРАС ПРОТИВ „СЛАВИЈЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još