ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋИ И ДРУЖЕЊЕ ИЗМАМИЛИ ОСМИЈЕХЕ

Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама „Сунце“ данас је у Центру за културу, поводом предстојећих новогодишњих празника, организовало пригодан програм, а члановима удружења подијељени су и пакетићи.

Предсједница „Сунца“ Татјана Спасојевић истакла је да представом и дружењем традиционално обиљежавају крај године.

– Поред начелника Милорада Симића, ове године пакетиће су нам донирали и Хуманитарна организација „Адра“, путем наших драгих пријатеља из Дервенте Велинке и Пере Лалића, и дервентска фирма „К – уни“. Ријеч је о лијепом гесту, јер пакетићи, као нешто материјално, много значе дјеци, а нама, родитељима донатори су овим чином послали поруку да нисмо сами и да увијек неко мисли на нас – казала је Спасојевићева захваљујући се свим донаторима.

Током наредних дана, новогодишње пакетиће чланове Удружења обрадоваће и поклони које је обезбиједио Општински одбор СНСД-а, те Осигуравајуће друштво „Уника“.

Радмила Шаиновић, мајка дјечака Николе, који болује од церебралне парализе изразила је захвалност свим људима добре воље, који су, како каже, имали слуха за њихову дјецу.

– Наша дјеца нису у могућности да оду на неку манифестацију или у кафић, попут својих вршњака, те њима овакви догађаји значе много. Чланови смо удружења „Сунце“ од оснивања и могу да кажем да нама родитељима, поред институција и установа, ово удружење представља вјетар у леђа – рекла је Шаиновићева.

Представа

Пригодном представом ученици V1 разреда Основне школе „19. април“, заједно са учитељицом Наташом Плавшић, употпунили су свечаност Удружења „Сунце“.

 

Related posts

Теорија поткована
квалитетном праксом

Derventski List

Немјерљив друштвени значај Црвеног крста

admin

Пјешачки прелаз додатно
ће заштитити ђаке

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!