ИЗДВОЈЕНОХроника

ПОЛИЦАЈАЦ ВАН ДУЖНОСТИ СПРИЈЕЧИО ЖЕНУ ДА СКОЧИ СА МОСТА

Полицијски службеник Полицијске станице Дервента који је био ван дужности данас је око 10.50 часова спријечио лице иницијала Б.Ј. из Дервенте, да скочи са „Старог моста“ и да изврши самоубиство.
– Полицијски службеник наведене полицијске станице, крећући се својим путничким аутомобилом на „Старом мосту“ у Дервенти уочио је женско лице са вањске стране моста које највјероватније има намјеру да скочи. У том моменту, брзом рекацијом, изашао је из свог аутомобила, ухватио Б.Ј. за руку и помогао јој да безбједно пређе на унутрашњу страну моста – саопштено је из Полицијске управе Добој.
Наведеном лицу је указана љекарска помоћ у Дому здравља Дервента одакле ће бити превезено у добојску болницу.

Жену је од самоубиства, како Српскаинфо објављује, спасио полицајац Драган Кокановић.
Он је испричао да је јутрос ишао својим аутомобилом преко помунетог моста и на ретровизору је уочио жену како хода са вањске стране моста.

– Брзо сам реаговао, пошто сам се кретао у супротном правцу отишао сам и окренуо возилу на кружном току који се налазио прије улаза на мост, оставио исто поред на паркинг. Након тога сам непримјетно пришао жени која је хтјела да скочи у Укрину и исту ухватио за руку у намјери да је спријечим да скочи. Она се констатно одупирала – каже Кокановић.

Истиче да је тада кренуо да је одговара од намјере да скочи у ријеку.

– Након што сам задобио њено повјерење исту сам ухватио и другом руком и помогао јој да пређе на унутрашњу страну моста. Све је трајало око неколико минута – препричава за Српскаинфо овај догађај Кокановић.

Додаје да је затим обавијестио колеге који су је превезли у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, ради указивања љекарске помоћи.

– Драго ми је што сам баш у том моменту случајно наишао и што сам спасио живот нашој суграђанки – поручио је Кокановић.

Related posts

ДОНЕСЕНА ИЗМИЈЕЊЕНА НАРЕДБА О РАДНОМ ВРЕМЕНУ

admin

Возио са 2,21 г/кг алкохола у организму

admin

Изградња Ватрогасног дома стигла до финалне фазе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još