ИЗДВОЈЕНОХроника

ПОЛИЦИЈА СПРИЈЕЧИЛА САМОУБИСТВО ВЈЕШАЊЕМ

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента синоц око 23.45 часова, спријечили су лице иницијала Д.Ј. из Дервенте да изврши самоубиство вјешањем.
– Полицијској станици Дервента 15. јула око 22.35 часова пријављено је да се из стана удаљило лице иницијала Д.Ј. те да је исто изјавило да се више неће враћати. Одмах по пријави полицијски службеници кренули су у обилазак терена у циљу проналаска наведеног лица. Полицијска станица Дервента је потом запримила анонимну пријаву да је у улици 1. маја у Дервенти уочено наведено лице и да у руци има конопац, те да исто највјероватније има намјеру да се самоповриједи – саопштили су из Полицијске управе Добој.
Полицијски службеници су се одмах упутили на наведену локацију приликом чега су уочили наведено лице на стаблу, након чега су му опрезно пришли задржали га рукама у положају да се не може намјерно ослободити од гране за коју се држало, те ослободили крај конопца који је био везан око врата, а затим га безбједно спустили на тло.
– Полицијски службеници су наведено лице службеним возилом превезли у Дом здравља Дервента одакле је исто превезено у добојску болницу, гдје је задржано на лијечењу – наводе из ПУ Добој.

ПОРТПАРОЛ
Драгана Керкез

Related posts

ПОЧЕО ВАСКРШЊИ ПОСТ

admin

Пандемија однијела много живота, строже мјере неопходне

admin

ДЕРВЕНЋАНИН ПОГИНУО НА ОБИЛАЗНИЦИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još