ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА МАЛИШАНЕ

Поводом Дана полиције који се обиљежава 4. априла, данас је у Полицијској станици Дервента организован Дан отворених врата, а полицајци су угостили осамдесетак ђака првака из ОШ „19. април“ и ОШ „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње.

Ученицима су подијељени промотивни материјали и симболични поклони, а обратио им се командир станице Бранко Грабовац, док је саобраћајни полицајац Синиша Ђекић ђацима говорио о безбједном кретању у саобраћају.

Малишани су имали прилику да виде и полицијска возила, те да пале сирене и ротације, а упознали су се и са реквизитима које полицајци користе обављајући свој посао.

Обиљежавање Дана полиције биће настављено сутра, када се у Спортском центру одржава турнир у малом фудбалу за који се пријавило 13 екипа састављених од полицијских службеника са подручја које покрива Полицијска управа Добој, а у четвртак ће бити служен парастос и положени вијенци на споменик полицајцима погинулим у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

Related posts

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ ОД 20 ДО 120 КМ

admin

Два прва и два друга
мјеста на регионалној смотри

Derventski List

Стотину малишана спремних за
школу опростило се од вртића

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još