ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА ОТВОРИЛА ВРАТА ЗА МАЛИШАНЕ

Поводом Дана полиције који се обиљежава 4. априла, данас је у Полицијској станици Дервента организован Дан отворених врата, а полицајци су угостили осамдесетак ђака првака из ОШ „19. април“ и ОШ „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње.

Ученицима су подијељени промотивни материјали и симболични поклони, а обратио им се командир станице Бранко Грабовац, док је саобраћајни полицајац Синиша Ђекић ђацима говорио о безбједном кретању у саобраћају.

Малишани су имали прилику да виде и полицијска возила, те да пале сирене и ротације, а упознали су се и са реквизитима које полицајци користе обављајући свој посао.

Обиљежавање Дана полиције биће настављено сутра, када се у Спортском центру одржава турнир у малом фудбалу за који се пријавило 13 екипа састављених од полицијских службеника са подручја које покрива Полицијска управа Добој, а у четвртак ће бити служен парастос и положени вијенци на споменик полицајцима погинулим у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.

Related posts

Дервенћани успјешни на „Примавери“

Derventski List

Припрема предшколаца у „Тролу“,
„Будућности“ и у двије школе

Derventski List

Машине и алати под надзором суда

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još