Култура

Похвала за „НПЦ Лајф“
на фестивалу у Грачаници

Представа „НПЦ Лајф“ у извођењу чланова дервентског Драмског студија заслужила је похвале на Фестивалу дјечијег театра БиХ у Грачаници који је одржан протекле суботе.

Фестивал, који је ове године имао 25 издање, био је прилика да млади Дервенћани по први пут „НПЦ Лајф“ заиграју у такмичарској селекцији.

– Наш студио је на свим фестивалима на којима се до сада такмичио добио барем једну награду, што је заиста разлог за срећу и понос, а и ова похвала је изузетно важна, како за наш студио, тако и за ансамбл представе јер говоримо о проблему дјеце која су под великим утицајем видеоигрица, друштвених мрежа, али и кладионица – објаснио је ментор Драмског студија Синиша Тешановић додавши да је заслужена похвала за тематику којом се бави представа још један показатељ да ову представу треба организовано играти за ученике основних и средњих школа.

Нова представа

Већ од данас, полазници Драмског студија публици у Дервенти представиће прву у низу нових представа и то комедију за тинејџере „Љубавне (не)згоде у VI-1“. Представа је заказана за 19.30 часова у сали ХКД „Напредак“.

Related posts

МАЛИШАНИ УПЛОВИЛИ У МАГИЧНИ СВИЈЕТ ЗАГОНЕТКИ

admin

„Сантијаго од мора“ вечерас у Дервенти

admin

„Соната“ музиком и
пјесмом разгалила публику

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još