Спорт

До понедјељка предлагање кандидата за најбоље спортисте

Дервентски лист и ове године организује избор најбољих спортиста града, а предлагање кандидата за избор најбољег спортисте у мушкој и женској конкуренцији, најбољег спортског колектива и најперспективнијег спортисте траје до понедјељка, 7. децембра.

– Право предлагања имају сва правна лица (спортски клубови, установе, организације и удружења грађана, мјесне заједнице, предузећа) – прецизирано је у јавном позиву за предлагање кандидата.

Осим тога, у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница је навршених 16 година (рођени 1.1.2004. године и млађи), док најбољи спортиста нема старосних ограничења.

Обрасци за пријаве доступни су у редакцији Дервентског листа и на интернет порталу www.derventskilist.net, а п ријаве се предају у редакцију Дервентског листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 7. децембра, до 12 часова.

 

Јавни позив и образац за пријаву кандидата можете преузети на линковима испод:

 

Јавни позив за предлагање кандидата

Образац за пријављивање најбољих спортиста

Related posts

Младим атлетичарима
друго мјесто

Derventski List

Одличја изборило
55 каратиста

Derventski List

ВАЖНИ БОДОВИ ЗА БОЈАНИЋЕВУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još