Eкономија

Први излагачи већ
резервисали мјеста

Дервента ће и овог августа, по 17. пут, бити привредни центар регије и Републике Српске, а први излагачи већ су резервисали мјесто на Сајму привреде и туризма.

Организовање привредне смотре, која ће бити одржана од 23. до 25. августа, и ове године повјерено је дервентском Спортском центру, под покровитељством Владе РС, Привредне коморе и Градске управе.

Према ријечима директора ове установе Мирослава Симића први излагачи већ су резервисали мјеста на сајму.

– Пријаве излагача су почеле и трајаће до самог отварања сајма. Као и сваке године, очекујемо око 120 излагача, а до сада су се пријавиле и фирме које ранијих година нису излагале у Дервенти – објаснио је Симић додавши да је излагачима на располагању више од 3.200 квадратних метара излагачког простора.

– Увјерен сам да ћемо попунити тај простор, како на отвореном, тако и у затвореном дијелу – додао је Симић.

 Посебан програм, као и до сада, пратиће отворење сајма.

– Понудићемо гастро – фест, музику, бесплатно пиће и роштиљ за све посјетиоце, а планирани су и неизоставни скокови падобранаца и анимације за наше најмлађе – рекао је Симић који и ове године очекује да сајам својим присуством подрже и бројни званичници града и Републике Српске, те други гости и грађани.

Дервентски Сајам привреде и туризма осим привредног, за Дервенту има и туристички значај, с обзиром да је једна од манифестација које прате обиљежавање 28. августа, Дана града, односно празника Велике Госпојине.

Related posts

И даље могуће пријаве за производњу корнишона и паприке

admin

Почела подјела регресираног дизела

admin

„Унис“ на добошу за 20 милиона КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još