Eкономија

Први излагачи већ
резервисали мјеста

Дервента ће и овог августа, по 17. пут, бити привредни центар регије и Републике Српске, а први излагачи већ су резервисали мјесто на Сајму привреде и туризма.

Организовање привредне смотре, која ће бити одржана од 23. до 25. августа, и ове године повјерено је дервентском Спортском центру, под покровитељством Владе РС, Привредне коморе и Градске управе.

Према ријечима директора ове установе Мирослава Симића први излагачи већ су резервисали мјеста на сајму.

– Пријаве излагача су почеле и трајаће до самог отварања сајма. Као и сваке године, очекујемо око 120 излагача, а до сада су се пријавиле и фирме које ранијих година нису излагале у Дервенти – објаснио је Симић додавши да је излагачима на располагању више од 3.200 квадратних метара излагачког простора.

– Увјерен сам да ћемо попунити тај простор, како на отвореном, тако и у затвореном дијелу – додао је Симић.

 Посебан програм, као и до сада, пратиће отворење сајма.

– Понудићемо гастро – фест, музику, бесплатно пиће и роштиљ за све посјетиоце, а планирани су и неизоставни скокови падобранаца и анимације за наше најмлађе – рекао је Симић који и ове године очекује да сајам својим присуством подрже и бројни званичници града и Републике Српске, те други гости и грађани.

Дервентски Сајам привреде и туризма осим привредног, за Дервенту има и туристички значај, с обзиром да је једна од манифестација које прате обиљежавање 28. августа, Дана града, односно празника Велике Госпојине.

Related posts

Продата ситнија опрема из „Униса“

admin

На тржиште Србије
одлазе прве количине рибе

Derventski List

БИВШИ ДИРЕКТОР „УНИСА“ ОШТЕТИО РС ЗА 3,5 МИЛИОНА КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još