Пред одборницима 35 тема

Скупштине града на сутрашњој сједници међу 35 тачака дневног реда одлучиваће, између осталог, о плану коришћења средстава за подстицање развоја пољопривреде и села за ову годину, те разматрати годишње извјештаје о раду јавних установа за 2023. годину.

На дневном реду је и Приједлог одлуке о суфинансирању изградње канализационе мреже од стране корисника извјештај о раду Скупштине града и сталних радних тијела парламента за протеклу годину, као и годишњи извјештаји о пословању Дома здравља, предшколске установе „Трол“, Центра за социјални рад, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, Спортског центра, Центра за културу, Туристичке организације, Геронтолошког центра, те „Дервентског листа и Радио Дервенте“ за прошлу годину.

Ријечи ће бити и о утврђивању стандарда и критеријума за избор и именовање директора Центра за социјални рад и расписивање поновног конкурса за избор руководиоца, а предложено је и разрјешење вршиоца дужности директора ове установе и именовање на ову позицију.

Одборници ће, међу осталим тачкама дневног реда, разматрати и Приједлог одлуке о расписивању конкурса за избор и именовање члана Градске изборне комисије и извјештај о раду Правобранилаштва РС – Сједиште замјеника правобраниоца Добој за протеклу 2023. годину.

Осим тога, на дневном реду је и извјештај о намјенском утрошку средстава посебних водних накнада за протеклу годину и извјештај о годишњем утрошку намјенских средстава од накнаде по основу продаје шумских дрвних сортимената за 2023. годину.

Related posts

Изабрани најљепши
ћирилични рукописи

Derventski List

Низ медаља са два такмичења

Derventski List

Представа „(Не) ћути и трпи“
освојила још двије награде

Derventski List

Коло српских сестара
обиљежило крсну славу

Derventski List

Ускоро радионица о
изради и продаји тјестенине

Derventski List

Одавање почасти одважним
осињским борцима у петак

Derventski List

Нова инфраструктура
у градском гробљу

Derventski List

„Вихораши“ не заборављају
преминуле пјеснике

Derventski List

Могуће локалне временске непогоде

Derventski List

Пријављен покушај
провале у вјерски објекат

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još