Друштво

ПРИЈАВЕ ЗА ПРАСИЈАДУ ДО 18. ЈУНА

Пријаве за прву дервентску прасијаду, коју организују Удружење грађана „Посавина воће“ и агенција „Свадбена бајка“, а која ће бити одржана испред спортске дворане 23. јуна у 12 часова, трају до 18. јуна и котизација износи 50 марака.

Право учешћа на првом такмичењу у печењу прасади имају сви заинтересовани са подручја читаве регије, поручују организатори, додајући да су обезбијеђене награде за прва три мјеста.

– Број учесника у екипи је неограничен, а пријаве трају до 18. јуна, на бројеве телефона 065/892-029 и 066/452-174.  Свака екипа дужна је да себи обезбиједи прасе тежине до максимално 25 килограма, као и материјал на којем сматра да ће најбоље испећи. Такође, свака екипа је дужна донијети потврду о исправности меса од ветеринарске амбуланте. Важно је нагласити да ће свим екипама организатор обезбиједити довод електричне енергије – казали су организатори.

Поред тога, они су истакли да је свака екипа дужна припремити све што је потребно најкасније до 11 часова 23. јуна, како би манифестација почела на вријеме.

Related posts

Због алкохола кажњена 94 возача

admin

ГВОЗДЕНОВИЋ ДРУГИ У РС ПО ЗНАЊУ ИЗ ИСТОРИЈЕ

admin

ПРЕСЈЕК ГОДИНЕ ТОКОМ РАДИОНИЦЕ НА ОТВОРЕНОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još