ИЗДВОЈЕНОНовости

При крају рехабилитација магистрале и изградња кружног тока

Рехабилитација дионице магистралног пута М I-106 Дервента – Жировина ушла је у другу фазу и подразумијева уклањања старог слоја асфалта и постављања новог, радове на одводњи воде с коловоза и постављање нове хоризонталне и вертикалне сигнализације, а у току су и завршни радови на новом кружном току, казали су у „Путевима РС“.

Послови друге фазе рехабилитације дионице укупне дужине 1,55 километара повјерени су фирми „МГ Минд“ која има рок од 45 дана за завршетак радова.

– У току прошле године урађена је прва фаза рехабилитације пута у дужини од 400 метара, а 21. априла почели су радови на другој фази – казали су из „Путева РС“ додајући да је изградња нове кружен раскрснице код Бензинске пумпе „Нада“ у завршној фази.

– Изградња кружне раскрснице на укрштању магистралних путева М14.1 и М17.2 су у завршној фази, а извођачу радова, дервентском предузећу „Геокоп“, преостало је постављање хабајућег слоја асфалта и хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације – казали су из „Путева РС“.

 

Related posts

ПОКЛОНИ ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ ДУЊУ

admin

Рок концертом спуштена завјеса „Љетне арт сцене“

admin

Освештање крстова за
храм и звоник у недјељу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još