ИЗДВОЈЕНОНовости

При крају рехабилитација магистрале и изградња кружног тока

Рехабилитација дионице магистралног пута М I-106 Дервента – Жировина ушла је у другу фазу и подразумијева уклањања старог слоја асфалта и постављања новог, радове на одводњи воде с коловоза и постављање нове хоризонталне и вертикалне сигнализације, а у току су и завршни радови на новом кружном току, казали су у „Путевима РС“.

Послови друге фазе рехабилитације дионице укупне дужине 1,55 километара повјерени су фирми „МГ Минд“ која има рок од 45 дана за завршетак радова.

– У току прошле године урађена је прва фаза рехабилитације пута у дужини од 400 метара, а 21. априла почели су радови на другој фази – казали су из „Путева РС“ додајући да је изградња нове кружен раскрснице код Бензинске пумпе „Нада“ у завршној фази.

– Изградња кружне раскрснице на укрштању магистралних путева М14.1 и М17.2 су у завршној фази, а извођачу радова, дервентском предузећу „Геокоп“, преостало је постављање хабајућег слоја асфалта и хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације – казали су из „Путева РС“.

 

Related posts

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА СТИПЕНДИСТИМА 7. МАРТА

admin

ВЛАДА ФОРМИРАЛА ТИМ ЗА ПРАЋЕЊЕ СТАЊА УСЉЕД ПАДАВИНА

admin

Скулптуре дају нову
ноту мјесту страдања

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još