ИЗДВОЈЕНОНовости

Продужене постојеће мјере, слиједе јаче контроле

Републички штаб за ванредне ситуације продужио је до 25. марта постојеће мјере, којe су утврђене на прошлој сједници Штаба, одржаној 11. марта, саопштено је послије данашње сједнице.

– У наредним данима биће појачане контроле провођења заштитних мјера у свим градовима и општинама, како би се становништво заштитило у што већој мјери. С тим циљем, у наредним данима биће оформљени посебни контролни тимови, које ће сачињавати припадници Министарства унутрашњих послова, комуналне полиције и инспекције. Републички штаб апелује на грађане да се у циљу заштите здравља придржавају прописаних мјера – саопштемо је из штаба.

Такође, Републички штаб за венредне ситуације апеловао је на градске и општинске штабове да прате епидемиолошку ситуацију у својим локалним заједницама, те им указао да, у случају потребе, могу да доносе и рестриктивније мјере од оних које доноси Републички штаб.

Због погоршане епидемилиошке ситуације, Републички штаб за ванредне ситуације остаје у сталном засиједању, а, наредна сједница штаба је заказана за сутра.

Related posts

ОБИМАН ДНЕВНИ РЕД ПРЕД ОДБОРНИЦИМА 25. ЈУНА

admin

ДУХОВНО ВЕЧЕ У ЧАСТ ВИДОВДАНА

admin

ПОВОЉНИ ПЛАЦЕВИ У НОВОМ НАСЕЉУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još