Друштво

Радионице, предавања и посјете
испуњавају „Пројекат седмица“

Ученици и професори у Стручној и техничкој школи данас су у оквиру „Пројекта седмица“ наставили планиране активности које у први план стављају занимања и таленте ђака.

Ученици другог разреда израђивали су паное о теми екологије, док су ученици првог разреда, подијељени у четири екипе, укрстили знање из области физике, а ученици трећег разреда инсталирали су на 15 рачунара програмски језик Ц.

Нису изостале ни радионице, тако да су будући угоститељи савладавали технику резбарења воћа, а креативност је дошла до изражаја и код ученика који су се бавили декупаж техником и украшавањем одјеће. Ученици првог и четвртог разреда имали су прилику да посјете ергелу „Вучијак“ у Прњавору.

Такође, реализована је и математичка играоница, као и радионица израде биографије по европском формату, а ученици другог, трећег и четвртог разреда су имали предавање у Полицијској станици под називом „Пунољетан сам, шта сад“.

Поред бројних других активности, ученици су јуче посјетили и манастире „Липље“ и „Ступље“ заједно са вјероучитељем и професором историје.

Related posts

КЉУЧНА РАНА ДЕТЕКЦИЈА ГОВОРНИХ ОДСТУПАЊА

admin

Најбољи су бакини савјети за кување

admin

„ЛОГОМЕДИКА“ ПОНОВО ОТВАРА ВРАТА ЗА МАЛИШАНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još