ИЗДВОЈЕНОНовости

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ КАМАТНЕ СТОПЕ

Министарство породице, омладине и спорта РС расписало је данас конкурс за избор корисника субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове, који ће бити отворен до 13. октобра.

Право пријаве на конкурс имају особе које су закључиле уговор са комерцијалном банком која врши пласман кредитних средстава из кредитних линија Инвестиционо развојне банке РС, односно стамбене кредите, до дана затварања овог конкурса, а које су у тренутку закључења уговора са банком о стамбеном кредитирању по горе наведеним кредитним линијама, имaле до навршених 35 година живота. Услов за пријаву на конкурс је и да подносиоци захтјева имају пребивалиште у РС.

– Министарство ће субвенционисати један процентни поен каматне стопе на стамбене кредите – саопштено је из Министарства.

Апликациона форма за подношење захтјева за додјелу субвенције каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове, као и остали услови конкурса налазе се на сајту Владе Републике Српске www.vladars.net.

За овај програм, од почетка реализације до данас, издвојено је око 11 милиона КМ, а одобрено је 3.708 субвенција.

Related posts

Свечаност, посебно издање
и нови изглед за 110. рођендан

Derventski List

Од данас свакодневна вакцинација без заказивања

admin

„ТРОЛОВЦИ“ ДОБИЛИ СВОЈУ ПРВУ ЧИТАОНИЦУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još