ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РЕД БАЈКИ, РЕД МУЗИКЕ У „БУДУЋНОСТИ“ И „ЗЛАТНОМ ЛУГУ“

Обиљежавајући Међународни дан средњошколаца, ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су посјетили Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“.

Ђаци су се, у пратњи професора и директора, представили кроз рецитације, етно пјесме, савремену бајку, као и незаобилазан наступ школског оркестра.

Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић казао је да су овакви догађаји веома значајни када је у питању инклузија.

– Средњошколци су наступали у нашој установи поводом новогодишњих и божићних празника, тако да смо већ имали прилику да уживамо у њиховим наступима. Као и сваки пут, тако су нас и данас одушевили програмом који су извели. Хвала ученицима што су одлучили да посјете „Будућност“ и обрадују наше ученике, а посебну захвалност дугујемо руководству школе и професорима који су их припремали – рекао је Поповић.

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ су и у Центар „Будућност“ донијели пригодан поклон.

Ђаци су данас посјетили и кориснике Дома за старија лица „Златни Луг“, те их развеселили пригодним програмом. Поред наступа школског оркестра, ђаци су се представили и кроз рецитације, етно пјесме и комад „Женски разговори“.

– Дуго смо, у сарадњи са професорима ове школе, размишљали о идеји да организујемо посјету средњошколаца нашој установи и ево поводом овог значајног датума, успјели смо то и реализовати. Корисници су истински уживали у дивном програму и заиста се радују свакој посјети, поготово, када су то ђаци, јер их подсјећају на њихову дјецу и унучад – рекла је социјална радница у „Златном Лугу“ Тамара Мумовић.

И за кориснике „Златног Луга“ ученици су припремили поклоне.

Related posts

ПОКЛОНИТЕ СЛАТКИШ И ОБРАДУЈТЕ МАЛИШАНЕ

admin

Пријавити свако уочавање
минско – експлозивних средстава

Derventski List

ШАРЕНИ КОСТИМИ И ДЈЕЧИЈИ ОСМИЈЕСИ ОБОЈИЛИ ГРАД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još