Новости

Саопштење редакције
Дервентског листа

С обзиром на чињеницу да је Наредба о радном времену у дане републичких празника (1, 2. и 9. јануар 2023. године) изазвала доста реакција, грађане Дервенте, а првенствено читаоце „Дервентског листа“, желимо да обавијестимо о чињеницама у вези са објављивањем овог документа.
У редакцију „Дервентског листа“, у складу са уобичајеном праксом, путем електронске поште 26. децембра стигла је Наредба о радном времену у дане републичких празника која није била потписана. У складу са уобичајеном праксом и жељом да што прије обавијести јавност, редакција је на порталу објавила поменути документ. Испоставило се да је у документу грешком у члану 2 објављен и став 2, који је, и поред чињенице да је повучен, нажалост изазвао забуну.
Овај неспоразум злонамјерни администратори неких налога на друштвеним мрежама и неодговорни политичари су злоупотријебили да изазову додатну забуну.

Редакција Дервентског листа

Related posts

ИЗА ДЕРВЕНТЕ УСПЈЕШНА ГОДИНА

admin

Локалне заједнице да се
припреме за одбрану од поплава

Derventski List

ЈЕДНОГЛАСНО ЗА 1,5 МИЛИОН КМ УЛАГАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još