Новости

Саопштење редакције
Дервентског листа

С обзиром на чињеницу да је Наредба о радном времену у дане републичких празника (1, 2. и 9. јануар 2023. године) изазвала доста реакција, грађане Дервенте, а првенствено читаоце „Дервентског листа“, желимо да обавијестимо о чињеницама у вези са објављивањем овог документа.
У редакцију „Дервентског листа“, у складу са уобичајеном праксом, путем електронске поште 26. децембра стигла је Наредба о радном времену у дане републичких празника која није била потписана. У складу са уобичајеном праксом и жељом да што прије обавијести јавност, редакција је на порталу објавила поменути документ. Испоставило се да је у документу грешком у члану 2 објављен и став 2, који је, и поред чињенице да је повучен, нажалост изазвао забуну.
Овај неспоразум злонамјерни администратори неких налога на друштвеним мрежама и неодговорни политичари су злоупотријебили да изазову додатну забуну.

Редакција Дервентског листа

Related posts

ПОУЗДАНИМ ВИЈЕСТИМА И ЗАКОНИМА ПРОТИВ ЛАЖНИХ ПОРТАЛА

admin

Преображење у храм донијело свечани дух

admin

Глумица Љиљана Благојевић
гост Светосавског бала

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još