Eкономија

Сајам привреде и туризма
дочекује више од 100 излагача

Сајам привреде и туризма, који ће 18. пут у Спортском центру окупити излагаче из БиХ и региона, од 21. до 23. августа представиће у набољем свјетлу привредне потенцијале Дервенте и биће прилика за нове послове контакте и промоцију града.

Као и ранијих година, за ову привредно – туристичку манифестацију, која је дио великогоспојинских свечаности у граду на Укрини, влада велико интересовање, а према ријечима директора Спортског центра Мирослава Симића, говото читав изложбени простор већ је резервисан.

-Припремили смо 3.200  квадратних  метара  излагачког простора у Спортском центру и испред њега и већ имамо више од 100 излагача који су потврдили учешће на сајму. Углавном се ради о излагачима који су већ годинама с нама, а дио је и нових. Већ сада могу да изразим задовољство одзивом излагача, а надам се да ћемо имати и значајан број посјетилаца. Најављени су бројни сајамски попусти и погодности, па позивам суграђане и становнике околних општина да нас посјете – рекао је Симић додавши да су припремили нове садржаје којим ће настојати да привуку и још већи број посјетилаца.

– Новитет овогодишњег сајма је дјечије забавно село, са садржајима за најмлађе, који ће бити бесплатни. Неизоставан дио ове манифестације је и гастро – фест, односно бесплатно пиће и роштиљ за посјетиоце, а и улаз на сајам се не наплаћује.Као и сваке године, потрудићемо се да будемо добри домаћини, и да и излагачи и посјетиоци буду задовољни – додао је Симић.

Радно вријеме сајма биће од десет до 21 час, а ову привредно – туристичку смотру подржала је и Влада РС и Градска управа.

Дјечије забавно село

Према ријечима директора Спортског центра, дјечије забавно село, које ће ове године први пут бити дио сајма, садржаваће занимљиве садржаје за најмлађе.

-Током три дана сајма, биће ту тобогани и балони за забаву најмлађих. Надам се да ће дјеца уживати у свему што смо за њих припремили – додао је Мирослав Симић.

Отворење

Свечано отворење Сајма привреде и туризма, које прати посебан посебан програм, предвиђено је  21. август  у 17 часова.

Related posts

Производи по нижим цијенама
на полицама „Хипер корт“ маркета

Derventski List

ДВА МИЛИОНА КМ ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ИНВЕСТИЦИЈАМА

admin

Дервентска привреда чврсто стоји на ногама

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još