Eкономија

Плакета признање за исправну пословну политику

Пословна конференција „Изазови и будућност пословања“ која је одржана протекле седмице у Бањалуци била је прилика да се истакну послодавци који су протеклих година континуирано извршавали своје пореске обавезе, а међу којима и власник дервентске фабрике „Санино“ Радован Пазуревић.

Конференцију је организовала Унија удружења послодаваца РС уз финансијску подршку Европске уније, а овом приликом награђено је 14 одговорних пореских обвезника у Републици Српској.

Пазуревић је истакао да је плакета потврда опредјељења фирме да на вријеме сервисира обавезе, како према радницима, тако и према државним органима.

– То је и потврда исправности наше пословне политике, али гест који ће нам помоћи при стварању још бољих услова за пословање – казао је Пазуревић додавши да је признање представља и мотивацију за будући рад.

Признање су, поред „Санина“, заслужиле и компаније „Уникредит банка“, „Бањалучка пивара“, „Хемофарм“, „Молсон Корс“, „Меридијан“, „Целекс“ и „DWELT“ из Бањалуке, те „Арселор Митал“ из Приједора, „ПМП Јелшинград- фабрика машина“ из Градишке, „Алумина“ из Зворника, те „Херцеговинапутеви“ из Требиња, као и „Термаг“ из Рогатице и „Експорт сити“ из Прњавора.

Related posts

ПРЕДУЗЕЋА ЗБОГ КОРОНЕ СТРЕПЕ ОД КОЛАПСА

admin

ТЕКУ РОКОВИ ЗА ПРИЈАВЕ ЗА ОЛАКШИЦЕ

admin

ПОДРШКА ЗА ПРОИЗВОДЊУ КОРНИШОНА И ПАПРИКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još