ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Спортске активности
окупиле 400 дјеце

Више од 400 дјеце учествовало је данас у спортским активностима на тргу испред Градске управе, а које је вртић „Трол“ организовао поводом „Дјечије недјеље“.
Директорица „Трола“ Гордана Симић казала је да су у дружењу на тргу учествовали и ученици основних школа „Никола Тесла“ и „19. април“, те Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ и дјеца чланови спортских клубова.
-Дјеца су на спортским полигонима имала прилику да се такмиче и друже. Имали смо кошарку, рукомет, фудбал, корективну гимнастику, једно изобиље спортских активности – рекла је Симићева напоменувши да је дио ове активности било 80 малишана из обданишта са својим васпитачима.
Дјецу је у спортским надметањима мотивисао тренер Дарко Панић из Школе спорта „Арена“, а школарци и малишани из вртића такмичили су се у повлачењу конопца, преласку полигона, те кошарци, рукомету и фудбалу.

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ наставља се и сутра у истом расположењу, када ће на тргу бити организоване ликовне и плесне радионице, док ће у четвртак бити одржан базар на три локације, гдје ће дјеца грађанима понудити рукотворине, а прикупљени новац биће искоришћен за куповину дворишних играчака.
У петак ће у Центру за културу у десет часова бити одржана шаљива представа за дјецу „Дјечија права“ у интерној изведби васпитача и аниматора.

Related posts

ПОКЛОНИ ЗА ВЈЕРНО ДРУГОВАЊЕ СА КЊИГОМ

admin

Шеста „шакалијада“ 28. јануара

Derventski List

Недостатак стручних кадрова шанса за запослење

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još