Хроника

Спријечено самоубиство

Брзом реакцијом полицијског службеника Полицијске станице Дервента око 12.15 часова на „Старом мосту“ у Дервенти спријечено је самоубиство шездесетогодишњакиње из овог града.

Дежурном криминалистичком техничару Полицијске станице Дервента обратио се грађанин који му је саопштио да се на „Старом мосту“ налази непозната женска особа која највјероватније има намјеру да скочи у ријеку Укрину и да изврши самоубиство.

– Полицијски службеник Полицијске станице Дервента се трчећи упутио ка лицу мјеста, гдје је опрезним поступањем задобио повјерење  Б.Ј. из Дервенте након чега је истoj помогао да безбједно пређе на унутрашњу страну моста – саопштено је уз Полицијске управе Добој.

Наведеном лицу је указана љекарска помоћ у Служби хитне помоћи Дома здравља Дервента одакле је питом превезено у добојску болницу.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој током текуће 2021. године, спријечили су три самоубиства,  а осим наведеног догађаја у мјесту Ново Село, подручје општине Брод је  спријечено  самоубиство вјешањем двадесетосмогодишњака из Градишке и у мјесту Карановац, подручје општине Петрово спријечено је самоубиство четрдесетосомогодишњакиње из Петрова, која је имала намјеру да изврши самоубиство на жељезничкој прузи а потом у ријеци Спречи.

Такође, 29. марта 2021. године,  један грађанин из Модриче  је спријечио самоубиство у улице Ристе Микичића у Модричи.

 

 

ПОРТПАРОЛ

Драгана Керкез

Related posts

Дервенћанин осумњичен за
подстицање насиља и мржње

Derventski List

У несрећи у Лугу погинуо возач из Србије

admin

ПИЈАНИ ШИПОВЉАНИН „ДИВЉАО“ У КАФИЋУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još